TA NEA MAΣ




Η κορυφαία μας συνεργασία...

Το Λάδι έψιλον πλέον μπορείτε να το γευτείτε στο εστιατόριοτου γνωστού και διακεκριμένου Σεφ, Έκτορα Μποτρίνι Botrini's restaurant












"ε" όπως λέμε...ελαιόλαδο...

Το metrogreece.gr συνάντησε έναν νέο επιχειρηματία που τόλμησε παρά την κρίση!



Business // Green //
29 Νοεμβρίου 2012 // 11:21

Τον τελευταίο καιρό, όπου και αν βρεθώ… μονοπωλεί τις συζητήσεις όλων το θέμα της κρίσης και της Ελληνικής κατάπτωσης!
Προς έκπληξη μου ,πριν από λίγες μέρες γνώρισα έναν νέο άνθρωπο που τόλμησε και οραματίστηκε!
Ο λόγος για το Νίκο Σαπέρα, ένα από τα μέλη της ομάδας του "ε"!
Με ενθουσίασε το πάθος του για την δουλεία του και η αισιοδοξία του… γι’ αυτό του ζήτησα να μου γνωρίσει το νέο δημιούργημα της ομάδας του.
Τον ρώτησα αρχικά πως προέκυψε το "ε";
Μου είπε πως «πρόκειται για μια νέα οικογενειακή προσπάθεια, ένα καθαρά φυσικό, αγνό προϊόν, ένα πάθος που κρατά εδώ και πολλά χρόνια. "Ουδέν κακόν αμιγές καλού" λέει ο σοφός λαός. Έτσι και εμείς στύψαμε τα μυαλά μας για να μπορέσουμε να βρούμε μια διέξοδο στην οικονομική κρίση και να την μετατρέψουμε σε ευκαιρία. Αποφασίσαμε να στραφούμε στη "βαριά βιομηχανία" της Ελλάδας, τη γη μας. Δε θα μπορούσαμε παρά να αξιοποιήσουμε τους ελαιώνες και το λάδι μας, ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα παγκοσμίως. Το "ε" είναι η ελιά, το ελαιόλαδο, η Ελλάδα.»
Τόλμησες , πιστεύεις ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς; Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον ;
Ήταν η ερώτηση μου και η απάντηση του απόλυτα συνειδητοποιημένη…
«Η τύχη όταν συνδυαστεί με σκληρή δουλειά και ένα εξαιρετικό προϊόν της ελληνικής γης μπορεί να σε ταξιδέψει πολύ μακριά. Στόχος μας είναι να μπορεί να γευτεί την Ελλάδα και το "ε" οποιοσδήποτε απαιτητικός καταναλωτής σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη. Γιατί έτσι πρέπει να είναι η Ελλάδα…τόπος θαυμασμού
Τι θα συμβουλεύατε τους νέους της ηλικίας σας;
«Ξεκάθαρα θα τους έλεγα να δουν τη κρίση σαν μια ευκαιρία, να στραφούν στην ελληνική γη και να τολμήσουν... "Sky is the limit"»
Έφυγα και έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελά...
Ας ελπίσουμε η προσπάθεια του Νίκου να πετύχει και να γίνει έμπνευση και για άλλους νέους!
Ματίνα Σπυροπούλου


http://www.metrogreece.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/246056/Default.aspx





Ladi Epsilon ...Τώρα και στο Golden Hall..





















OLIVIERS & CO   Ισόγειο  Τηλέφωνο: 210 6755292




 

  

 

Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ 1, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, 15451 Athens, Greece







Κομνηνών 12, 54624 Thessaloníki
τηλ 2310-244-684


Olive Oil Times | olive oil news, reviews and discussion

Tuesday, October 9th, 2012

Ladi Epsilon

Ladi Epsilon | Olive Oil Times
Producer: Epsilon
Brand: Ladi epsilon
Origin: Greece
Monovarietal: Kalamata


Ladi Epsilon | Olive Oil Times

Tasting Notes and Food Pairings: Τhe εpsilon has a strong aroma and its flavor is rich and unique.
    Fruitiness: Mild
    Company Background:
    Savour a King’s olive oil
    You are holding in your hands a unique product…
    Its story dates back to ancient years,
    bringing to mind legends with Kings, Princes and Palaces…
    Around 1300 BC, in the Mycenaean Kingdom of Nestor,
    the olive tree was considered as the sacred tree of life.
    Right where his palace was,
    atop Englianos hill, endless olive groves have been
    (flourishing, growing, standing) ever since…
    producing unfailingly olive oil of exquisite quality.
    In this very land, people have always lived with a sole concern:
    the growing of their olive trees.
    In this land, lies Nikolos Filippopoulos olive grove estate.
    Our ancestors have taught us to love olive tree crop
    and respect it as something sacred….
    They used it as a natural remedy for healing
    and they also taught us to offer it as handed to us:
    natural, pure and precious. …
    Τhe εpsilon has a strong aroma and its flavor is rich and unique.
    It comes out from the best variety of olives,
    The koroneiki, which is grown in the municipality of Nestor
    near the Navarino castle in Kalamata.
    It has an acidity less than 0.3 without any processing..
    Its secret to its excellent quality lies on the traditional,
    natural and limited production.
    It’s worth tasting it…
   Production Methods:
   It has an acidity less than 0.3 without any processing..
   Its secret to its excellent quality lies on the traditional,
   natural and limited production.

   Company Website: Epsilon

    http://www.oliveoiltimes.com/guide/ladi-epsilon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου