Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014


Μαγειρικά... θαύματα στο «Θάμα» με «οδηγό» το Λάδι Έψιλον
13/09/2014



Η άριστη ποιότητα του «πράσινου υγρού χρυσού», μπλέκεται στα μεσσηνιακά πιάτα που σερβίρει το ΘάΜα, ταξιδεύοντας «ηδονικά» ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους στο απόλυτο γαστριμαργικό «ρέκβιεμ» της απόλαυσης.Όταν ξεκίνησε το «Θάμα» μέσα στην κρίση, στον Χολαργό, έγινε γρήγορα στέκι λόγω της εξαιρετικής μεσσηνιακής του κουζίνας, των γλυκών του -που σε κάποια από αυτά η συνταγή είναι επτασφράγιστο μυστικό-, αλλά πάνω από όλα χάρη στο μεράκι και την επιμονή των ανθρώπων που το οραματίστηκαν.

Η κουζίνα του έχει τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά, δημιουργώντας την αίσθηση ότι τρως σε σπίτι μαμάς ή θείας. Είναι ένας χώρος οικείος, όπου το διεθνώς διακεκριμένο λάδι «Λάδι Έψιλον - Epsilon - Extra virgin olive oil» που πωλείται σε «δυνατά» και επιλεγμένα σημεία στο εξωτερικό με σημαντική καταναλωτική απήχηση, δε θα μπορούσε να λείπει από τα τραπέζια του.


http://www.protothema.gr/recipes/article/409731/mageirika-thaumata-sto-thama-me-odigo-to-ladi-epsilon/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου